Politica

PSD Suceava: vom vota joi, în procedură de urgență, proiectul de lege prin care părinții își pot lua liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii în situația închiderii temporare a școlilor

PSD Suceava a postat un comunicat prin care anunță că s-a făcut apel repetat la responsabilitate politică din partea tuturor partidelor pentru ca România să aibă cât mai puțin de suferit din cauza coronavirusului. Până când PNL va înțelege să renunțe la agenda politică personală, cum ar fi consultările pe tema alegerilor locale sau anticipatele, PSD va continua să facă lucruri concrete:

  1. Vom susține în Parlament și în comunitățile conduse de aleși locali PSD toate măsurile menite să contracareze efectele pericolului reprezentat de coronavirus.
  2. Vom vota joi, în procedură de urgență, proiectul de lege prin care părinții își pot lua liber de la muncă pentru a sta acasă cu copiii în situația închiderii temporare a școlilor și am depus un amendament prin care plata zilelor libere acordate de angajator să se deconteze din taxele și impozitele colectate de stat de la firme.
  3. Vom vota în regim de urgență toate măsurile legislative absolut necesare în acest context pe care domnul Raed Arafat le-a transmis Parlamentului. De exemplu, suplimentarea stocurilor de medicamente și materiale sanitare și asigurarea finanțării acestora.
  4. În colaborare cu mediul de afaceri, vom lansa în dezbatere publică o serie de măsuri concrete pentru a reduce efectul economic al epidemiei de coronavirus
Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *