Pubelele de gunoi din fața sediului Primăriei din Burdujeni au luat foc de la o țigară aprinsă aruncată peste frunzele uscate dinăuntru

Sâmbătă dimineață, pe la ora 04.25, Poliția municipiului Suceava – Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin apel 112, despre un incendiu în desfășurare la pubelele de gunoi amplasate în fața sediului Primăriei municipiului. Suceava de pe str. 22 Decembrie din cartierul  Burdujeni.

La sosirea echipajelor de poliție incendiul era lichidat de către un echipaj din cadrul ISU Bucovina Suceava, care a stabilit faptul că sursa probabilă de aprindere a constituit-o ,,efectul termic”, mijlocul care a produs aprinderea a fost ,,țigara aruncată la întâmplare”.

La fața locului au fost identificate două resturi carbonizate ale unor pubele din plastic, folosite pentru colectarea deșeurilor, în care se aflau cu preponderență resturi de frunze uscate.

Incendiul a fost sesizat inițial de către participanții la trafic, care au folosit stingătoarele din dotarea autoturismelor pentru lichidarea acestuia. 

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.