Punct de primire a refugiaților la Școala ”Miron Costin” din municipiul Suceava. Cazare și masă pentru 200 de persoane

Primăria municipiului Suceava a anunțat amenajarea primului punct de primire a refugiaților veniți din Ucraina, la Școala Gimnazială ”Miron Costin” din cartierul Burdujeni:

”Solidari cu cei care au nevoie de noi toți în aceste momente grele și pregătiți să acordăm sprijinul material și logistic necesar.

Primul punct de primire a refugiaților a fost amenajat în incinta Școlii Gimnaziale ”Miron Costin”, din cartierul Burdujeni, unde au fost amplasate peste 200 de paturi echipate cu cele necesare și unde persoanele refugiate vor fi așteptate cu mâncare. Dacă va fi nevoie, un alt punct de primire va fi amenajat la Școala Gimnazială nr. 9, din Obcini.

De asemenea, Primăria Suceava asigură transportul persoanelor care sosesc pe teritoriul României din Ucraina și care solicită suport pentru deplasare spre municipiul Suceava, punând la dispoziția acestora un număr de nouă autobuze.

Mulțumim tuturor sucevenilor care și-au oferit sprijinul și s-au mobilizat încă din primul moment al acestei crize, iar pentru cei care doresc să facă asta în continuare, primăria a deschis o linie telefonică directă la care se vor centraliza aceste solicitări.

Numărul de telefon 0230/210.678, zilnic între orele 08:00 – 18:00.”, se arată în comunicatul Primăriei Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.