Punct nou de trecere a frontierei către Ucraina, la Siret, odată cu realizarea anunțatei autostrăzi A 7 București – Siret, anunț făcut de Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat  în această dimineață că un nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina va fi construit la Siret pe A 7, autostrada prefigurată București – Siret, despre care șeful executivului județean a declarat că va fi realizată în următorii ani.

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), ai Direcției Generale a Vămilor (DGV) din cadrul ANAF și cei ai Consiliului Județean Suceava urmează să participe la o videoconferință cu responsabili ucraineni privind înființarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina de la Siret aferent A7.

În cadrul documentației tehnice întocmită de CNAIR pentru realizarea rutei rapide Siret – Suceava –Pașcani  s-a solicitat viitorului prestator realizarea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ucraina în zona Siret. Din partea Consiliului Județean Suceava l-am desemnat pe vicepreședintele Viorel Seredenciuc să participe la această videoconferință. Este important pentru că acest punct de trecere a frontierei este unul ce va trebui conectat cu infrastructura rutieră a țării vecine și nu trebuie să uităm că este un punct vamal la intrarea în Uniunea Europeană”, a transmis președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *