Pungi de cafea, băutură și o bicicletă furate dintr-o locuință de la Vicovu de Sus. Proprietara s-a culcat și a lăsat ușa neasigurată.

Polițiștii de la poliția orașului Vicovu de Sus, au fost sesizaţi verbal, vineri 8 noiembrie 2019, la ora 14:00, de  o femeie de 62 ani, localnică, cu privire la faptul că în noaptea de  6 spre 7 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinței sale de unde au sustras mai multe bunuri.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că la 06.11.2019, în jurul orei 21:00, persoana vătămată a închis ușile anexelor, fără să le asigure, iar în jurul orei 23:00 s-a culcat.

În dimineața de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 06:30, aceasta a constatat că ușa unei anexe era întredeschisă. Atunci a constatat că dintr-un dulap au dispărut mai multe pungi cu cafea Jacobs, de 500 g fiecare și două sticle cu băuturi alcoolice (nu a putut oferi detalii cu privire la cele două sticle întrucât au fost primite din străinătate), iar din curte a sesizat furtul unei biciclete.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului s-a stabilit că autorii furtului au pătruns în anexă pe o ușă lăsată neasigurată.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.