Puradel de 2 ani din Șcheia, internat în spital după ce a înghițit conținutul unei întregi sticle de sirop ,,OSPAMOX”, nesupravegheat de mătușă ce îl avea în grijă

Duminică, imediat după orele amiezii, polițiștii Secției Burdujeni au fost anunțați că la Spitalul Județean Suceava – Secția UPU a ajuns un băiat de 2 ani, din comuna Șcheia, care a înghițit involuntar medicamente.

Polițiștii au constatat că o tânără de 19 ani, F.D. cu domiciliul în municipiul Suceava, a născut patru copii.  Doi dintre aceștia au fost lăsați în grija mătușii acestora, o femeie de 34 ani, din municipiul Suceava, în urmă cu aproximativ  trei zile, mama acestora locuind efectiv în Șcheia.

Cei doi minori trebuiau să urmeze un tratament cu un sirop medicamentos cumpărat de la farmacie. Aflându-se în grija mătușei, unul dintre copii  a ingerat involuntar întreaga cantitate de sirop dintr-o sticlă. Mătușa nu a putut preciza cu exactitate cantitatea și felul siropului pe care l-a înghițit puradelul dar pentru că i s-a făcut rău a cerut prezența unei ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Băiețelul a fost transportat la UPU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru efectuarea unor investigații medicale de specialitate, fiind diagnosticat cu ingestie accidentală cu ,,OSPAMOX”, acesta urmând a rămâne internat sub supraveghere în cadrul secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *