Mopan Suceava
Actualitate

Purtarea măștii va fi obligatorie în municipiul Suceava și în spații deschise. Primarul Ion Lungu, a cerut CJSU să aprobe obligativitatea purtării măștii în municipiul Suceava în spațiile închise dar și spațiile deschise

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis în această seară că a solicitat Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să aprobe obligativitatea purtării măștii în municipiul Suceava, atât în spații închise, cât și în spații deschise în tot orașul.

 Primarul Ion Lungu a publicat pe pagina sa de facebook un mesaj pe care îl transmitem în continuare:

”Dragi suceveni,
Suntem la un pas de a ajunge la numărul 3 la mia de locuitori infectați, având astăzi o incidență de 2,56 la mia de locuitori, cu 320 de cazuri înregistrate în ultimele 14 zile – suntem la o distanță de 55 de persoane active pentru a intra în SCENARIUL ROȘU.
Având în vedere faptul că suntem într-o creștere alarmantă a cazurilor de infectări în orașul nostru, am SOLICITAT Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să aprobe PURTAREA MĂȘTII OBLIGATORIU atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise.
Am pătimit destul în primăvară când am intrat în carantină și trebuie să facem tot ce este necesar pentru a nu ajunge în aceeași situație.
Fac un apel din suflet la suceveni să respecte aceste reguli!
Purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise și deschise a avut ca rezultat scăderea numărului de persoane infectate.
Împreună vom reuși să împiedicăm răspândirea acestui virus!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *