Putin și ideologia euro-asiatică, cu conf. univ. dr. Dan Dascălu, sociolog, la ”Povestea Vorbei” – Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 30 aprilie  2022,   invitat este din nou conf. univ. dr. Dan Dascălu, reputat sociolog, de la Universitatea Ștefan cel Mare Suceava.

Putin și ideologia euro-asiatică, este tema complexăși bine documentată propusă de universitarul sucevean iar telespectatorii vor avea prilejul ca umrărind emisiunea, sâ înțeleagă resorturile istorice și teoretice care au facilitat transformarea lui Vladimir Putin în ceea ce este acum: omul cel mai periculos de pe planetă.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.