Mopan Suceava
Actualitate

Putnean amendat pentru transport ilegal de bulșteni. Lemnul a fost confiscat de polițiști și predat Ocolului Silvic Putna

În dimineața zilei de ieri, 10 iulie 2024, în jurul orei 09.00, lucrătorii Postului de poliție Putna au oprit pentru control autoutilitara marca Mercedes Benz, care circula pe DN 2H Putna – Vicovu de Sus și transporta material lemnos, respectiv buștean gater din specia molid.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit faptul că autoutilitara este condusă de un bărbat domiciliat în comuna Putna, județul Suceava și că acesta nu posedă aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat.

Transportul a fost condus la Atelierul de prelucrare a lemnului din cadrul Ocolului Silvic Putna, unde s-a solicitat sprijinul unui tehnician silvic din cadrul acestui ocol silvic pentru inventarierea materialului lemnos. Cu această ocazie s-a stabilit faptul că putneanul transport fără aviz de însoțire cantitatea de 5.83 m.c. buștean gater, specia molid, în valoare de 2775 lei.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010M, iar materialul lemnos a fost confiscat, fiind predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *