Putnean amendat și cu lemnul confiscat pentru că a folosit de două ori același aviz de însoțire a materialului lemnos

 Vineri, în jurul orei 11.35, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DN 2H din comuna Putna, autoutilitara condusă de un localnic de 44 de ani, care transporta material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la valabilitatea actului de proveniență prezentat de conducătorul auto, polițiștii au fost efectuate verificări, ocazie cu care, au stabilit faptul că avizul de însoțire a mai fost folosit pentru un transport de material lemnos, care a fost efectuat la data și ora emiterii documentului, iar la data și ora depistării în trafic, bărbatul de 44 de ani efectua un alt transport de material lemnos cu același aviz de însoțire.

În cauză, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,48 m.c. lemn de foc de esență foioase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *