Mopan Suceava
Actualitate

Putnean beat la volan, trimis în arest după ce a tamponat un alt automobil și a refuzat să sufle în etilotest

Sâmbătă seară, pe la ora 20:55, polițiștii au fost sesizați prin 112, de câtre un conducător auto despre faptul că pe raza comunei Putna a avut loc o tamponare, iar un șofer este băut.

Polițiștii l-au identificat pe apelant care a explicat că în timp ce se deplasa conducând autoturismul marca Dacia, a fost tamponat din spate de un  Volkswagen,  Golf, condus de  Ilie S.

Acesta se afla vizibil sub influența băuturilor alcoolice, emanând halenă alcoolică puternică, era dezorientat în mișcări și incoerent în vorbire.  A refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

Ilie. S.a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru recoltarea de probe  biologice dar bărbatul a refuzat în prezența personalului medical  să-i fie prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei sau să-i fie efectuat examenul clinic.

În urma interogării bazelor de date am stabilit că numitul  Ilie S. este posesor al permisului de conducere.

Prin ordonanța organului de cercetare a poliției judiciare din data de 18.06.2023 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de Ilie S. sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

De asemenea, prin ordonanța organului de cercetare penală a poliției judiciare s-a dispus măsura reținerii preventive  pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 18.06.2023, ora 03 :35, până la data de 19.06.2023, ora 03:35.

S-a constituit escortă, persoana reținută fiind dusă în arestul IPJ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *