Putnean scos cu forța dintr-o casă de pariuri, pentru că era beat și nu avea certificat verde

Miercuri după amiază, după ora 15.00, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a fost sesizată prin 112  de către L.P.  din comuna Putna, care a reclamat că este bătut.

Polițiștii l-au identificat pe apelant  pe drumul comunal din satul Gura Putnei, în apropiera unui punct de lucru al unei firme de pariuri. Acesta nu prezenta urme vizibile de violență, însă a arătat că un anume S.P.  l-a lovit cu palma peste față și l-a scos din incinta casei de pariuri.

Acesta din urmă a fost identificat în interiorul localului, împreună cu fiul său iar aceștia au  arătat că L.P. a intrat sub influența băuturilor alcoolice și a refuzat să părăsească incinta societății comerciale la solicitarea gestionarului care l-a rugat să iasă întrucât nu are certificat verde. S.P. a recunoscut că l-a scos cu forța afară pe L.P..

La fața locului a intervenit și  un echipaj SMURD, în prezența căruia persoana vătămată a refuzat să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru investigații suplimentare.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovirea sau alte violențe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.