Mopan Suceava
Evenimente

Rădăuțean reținut după ce a încălcat un ordin de protecție emis pe numele său și i-a transmis concubinei mesaje de amenințare

În data de 28.08.2022, o femeie de 36 ani, din municipiul Rădăuți, s-a adresat Poliției cu o plângere, sesizând faptul că în cursul zilei, concubinul ei B.C. în vârstă de 43 de ani, a încălcat ordinul de protecție provizoriu.

În noaptea precedentă, Poliția municipiului Rădăuți a emis ordinul de protecție provizoriu pentru femeie împotriva concubinului ei, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de aceasta și imobilul unde locuiește ea.

Pe la ora 8.30, femeia se afla la domiciliu când a primit pe rețeaua de socializare messenger mai multe mesaje prin care i-au fost adresate amenințări cu acte de violență, de natură a-i induce acesteia o stare de temere. Mai apoi, la ora 15.00, concubinul ei a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de Poliția municipiului Rădăuți, apropiindu-se la o distanță mai mică de 100 de metri de casa ei.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Poliției municipiului Rădăuți – B.O.P., s-a dispus reținerea lui B.S. pentru 24 de ore, începând cu 30.08.2022, ora 16.30, acesta fiind introdus în arestul IPJ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *