Rădăuțeancă prăduită de prietenul cunoscut pe facebook, chiar de Ziua Îndrăgostiților

Pentru o rădăuțeancă de vârstă mijlocie, ceea ce ar fi trebuit să fie un veritabil ”Valentine s Day” cu un partener pe care l-a cunoscut prin intermediul rețelei de socializare, a devenit o mare deziluzie. În toiul nopții de joi spre vineri, bărbatul agreat și invitat la ea acasă nu numai că a plecat fără să anunțe dar i s-au prins de mână și 300 de lei, banii femeii.

Potrivit IPJ Suceava, astă noapte, în jurul orei 01.49,  o femeie de 50 ani, din municipiul Rădăuţi, a sesizat prin 112 faptul că un bărbat i-a sustras din locuință suma de 300 lei.

Cu ocazia cu audierii, rădăuțeanca a declarat faptul că la 14.02.2019, în jurul orei 17.00, l-a invitat la adresa de domiciliu pe I.R. de 47 ani, din comuna Dorneşti, pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare și împreună cu acesta a consumat băuturi alcoolice până în jurul orei 01.00, după care persoana vătămată s-a culcat, bărbatul rămânând în casă.

În jurul orei 01.45, femeia s-a trezit  dându-și seama că oaspetele nu mai era în imobil, iar dintr-o borsetă ce se afla pe o masă din dormitorul casei îi lipsea suma de 300 lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *