Rădăuțeni luați la palme fără motiv  de un individ agresiv, în centrul orașului

Biroul de Ordine Publică al Poliției Rădăuți  a fost sesizat prin 112 de un localnic care a reclamat că a fost lovit cu palma peste față de către un anume  Băcilă Severus Afin. Pe 10 mai, a.c., în jurul orelor 10:00, doi ofițeri de poliție, deplasați în centrul municipiului Rădăuți, pe strada Piața Unirii, au observat un bărbat care se manifesta agresiv, adresa injurii și cuvinte jignitoare și lovea mai mulți trecători. Cei doi polițiști au intervenit imobilizându-l pe agresor, după care au sesizat patrula de siguranță publică, acesta fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți-Secția Psihiatrie unde a rămas internat.

În urma vizionării înregistrărilor ridicate cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit faptul că Băcilă Severus Afin de 29 ani a tulburat liniștea și ordinea publică prin lovirea fără motiv a patru persoane care se deplasau pe trotuar, a provocat scandal adresând injurii și cuvinte jignitoare trecătorilor, prin comportamentul său  afectând și buna funcționare a societăților comerciale care își desfășoara activitatea în proximitatea locului producerii incidentului. 

Polițiștii solicit mediatizarea cazului și informarea opiniei publice pentru ca victimele neidentificate să se poată adresa cu plângere Poliției municipiului Rădăuți, în termenul legal de 90 de zile.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.