Mopan Suceava
Evenimente

Rădăuți: cantină care va deservi 650 de copii, dată în folosință la Școala „Regina Elisabeta”. Investiția de 65.000 euro, susținută în baza parteneriatului dintre EGGER România și primăria Rădăuți

Cantină destinată elevilor școlii gimnaziale „Regina Elisabeta” din Rădăuți, care va deservi un număr de 650 de copii din această unitate de învățământ, realizată în baza parteneriatului dintre compania EGGER România și primăria Rădăuți, dată în folosință.

Într-un comunicat al primăriei Rădăuți se arată că, „în ultimii trei ani această companie a investit în comunitatea rădăuțeană, pe toate domeniile, suma de 1.880.000 euro, în baza unui parteneriat bazat pe respect reciproc și dezvoltare, parteneriat implementat și susținut de primarul Bogdan – Andrei Loghin”.

Ultimul proiect , dus la bun sfârșit, al acestui parteneriat a însemnat investiția de aproximativ 65.000 de euro în amenajarea unei cantine destinată elevilor școlii gimnaziale „Regina Elisabeta”, cantină care va deservi un număr de 650 de copii, plecând de la elevii cursurilor de after school, până la elevii claselor I – VIII din această unitate de învățământ.

Prezent la darea în folosință a acestei cantine, Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Andrei – Loghin, în prezența directorului Egger România, Alina Chifan, a președintei Asociației de părinți Calenciuc Anca, a directoarei unității de învățământ, Telișcă Maria, cât și a constructorului, Viorel Joltea, a ținut să sublinieze importanța investițiilor în domeniul educației: „Este minunat ce se întâmplă azi, aici, unde până nu de mult erau niște încăperi care nu deserveau niciunui rost. Am susținut mereu investițiile în educație, fie că au venit de la bugetul local, fonduri europene, sau cum este cazul azi, în urma unui parteneriat valoros pentru comunitatea noastră. Vremelnici în pozițiile în care ne aflăm, trebuie să lăsăm ceva în urma noastră și să ne facem un scop din acest ideal, pentru că investim în cei care mâine ne vor reprezenta interesele și ne vor duce mai departe valorile! Vă mulțumesc pentru tot suportul acordat și nădăjduiesc că ne așteaptă orizonturi cu și mai multe reușite pentru comunitatea noastră!”

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *