Mopan Suceava
Actualitate

Rădăuțiul, la mâna bombardierilor. Ipochimen filmat pe când se maimuțărea pe capota unei mașini, la ceas de noapte, în ritm de manele (video)

Municipiul Rădăuți pare să fi intrat în stăpânirea bombardierilor. Doar astfel se explică faptul că în decurs de două zile s-au petrecut două evenimente rutiere de genul celor despre care marea majoritate a cetățenilor din județ află doar de la televizor și despre care cred că s-ar putea petrece doar prin alte părți. În urmă cu două zile, un motociclist rădăuțean, beat și drogat, care își purta pe șaua vehiculului copilul de patru ani, s-a izbit într-o mașină parcată și s-a răsturnat pe carosabil, cel mic fiind la un pas de moarte.

La doar o zi distanță, la ceas de noapte, prin centrul orașului, un cocalar aflat într-o mașină condusă de un alt cocalar, a ieșit pe trapa din capota automobilului, arătând lumii cât de tare este, bâțâindu-se pe ritmul manelei din difuzorul dat la maxim, de să scoale și morții, pe când  automobilul zbura în mare viteză pe strada Calea Bucovinei din municipiul republică.

Actul lui de mare fițe a fost filmat de un trecător, înregistrarea video a fost postată pe internet, lucrători din presă s-au sesizat și au anunțat Poliția despre eveniment.

Astfel  s-a ajuns ca polițiștii rădăuțeni să se sesizeze și ei și să întreprindă cercetări care au condus la identificarea ipochimenilor.

Informațiile făcute publice ale  rezultatelor investigației organelor rădăuțene sunt lapidare:

”Șoferul de 27 ani a fost identificat cu operativitate aseară în trafic de polițistii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

La data de 02.09.2023, ora 22:30 a fost sancționat contravențional cu 10 puncte amendă în valoare de 1.450 lei pentru transportul persoanelor neasigurate pe geamul autoturismului și pentru faptul că nu purta centura de siguranță. De asemenea, s-au aplicat și 2 puncte penalizare.”

Nimic despre bombardierul care se maimuțărea pe capota mașinii.

Restul comunicatului IPJ  conține câteva pagini de sfaturi, apeluri și îndrumări adresate indivizilor din această categorie, pe care nu le reluăm, fiindcă oricum nu vor fi citite vreodată de cei vizați.

Cât privește sancțiunea aplicată, să o recunoaștem, este ridicolă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *