Radio USV, pentru studenți și lumea întreagă la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia, cu Andrei Tetiva, Alexandru Neamțu și asist. univ. dr. Iulia Sîrghi Colvalciuc

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 29 octombrie 2022,  realizatorul  Neculai Roșca are alături echipa de tineri deștepți și entuziaști de la Radio USV: studenții Alexandru Neamțu și Andrei Tetiva, redactori ai postului de radio, dar și  și pe mentorul lor, asist. univ. dr. Iulia Sîrghi Covalciuc, coordonatorul Radio USV.

Un post de radio pentru studenți dar și pentru lumea întreagă, un prilej deosebit de a intra în contact cu determinarea și inteligența unei noi generații, pe care, surprinzător pentru unii, nu se poate aplica eticheta ”tinerii din ziua de azi”, la modul peiorativ.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *