Radiografia spațiului politic românesc realizată de liderul ”Verzilor” suceveni, Dan Acibotărița

”Partidul Verde filiala județeana Suceava consideră că actuala campania electorală pentru Parlamentul European din 26 mai 2019 va fi una murdară, plină de injurii, atac la persoana, cum nu a mai văzut țara noastră.

Din nefericire cei ce se dau pe internet drept salvatorii națiunii accepta un limbaj colorat, de mahala, fără să aibă un program politic coerent, de viitor și cu o viziune de țară. Este de ajuns să porți culoarea roșie și în trei secunde ești etichetat comunist, ciumă roșie.

Cele două partide importante din țara noastră PSD respectiv PNL au ca și capi de listă oameni care provin din presă, oameni mai temperați în vocabular, iar daca ei nu sunt atenți la cuvinte, atunci nu-i bine.

Din nefericire cei de la Alianța 2020, care se axează cel mai mult pe internet, neavând limbajului și inteligența de a se deplasa prin sate, nu sunt așa cum pozează, blânzi și plini de iubire, ei sunt specialiști în a dezbina și în a arunca cu ura în popor, uităt-te la ei cum sunt îmbracați și ai să înțelegi repede că nu au nicio treabă cu oamenii de rând.

De la ProRomania ne asteptăm la un vocabular decent, presărat pe ici, pe colo, cu ceva piper și sare.

Noi, verzii suceveni, vrem ca la finalul campaniei electorale pentru europarlamentarele din mai 2019 să fim contraziși, iar timp de o lună să vedem dezbateri politice constructive cu proiecte de țară, iar cei care vor merge la Bruxelles să ne reprezinte cu cinste”.

Dan Acibotărița, președintele Partidului Verde, filiala județeană Suceava

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *