Radu Reziuc, candidat al PMP pentru funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei

Președintele Partidului Mișcarea Populară Suceava, Marian Andronache, a anunțat că Organizatia PMP Mitocu Dragomirnei și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

”Radu Reziuc, fost viceprimar al comunei, este cel care va candida la funcția de primar și sunt convins că pe 28 septembrie va fi primarul acestei localități. Mult succes!”, a transmis președintele PMP Suceava, Marian Andronache.

Marian Andronache a fost însoțit la anunțarea candidaturii pentru funcția de primar al comunei Mitocu Dragomirnei de către Ioan Bogdan Codreanu, primar al comunei Pojorâta, candidat PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Viorel Morariu a fost ales candidat din partea comunei Mitocu Dragomirnei pe lista de Consilieri PMP pentru Consiliul Județean Suceava.
În cursul acestei săptămâni se vor oferi detalii despre echipa PMP Mitocu Dragomirnei urmând să fie anunțată și persoana propusă de organizația PMP din comună pentru funcţia de viceprimar, care va face echipă cu viitorul primar Radu Reziuc.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *