Raportul accidentului în care un bărbat de 24 de ani şi un tânăr de 17 ani au murit, iar alte două persoane, au fost rănite grav, aseară, la Câmpulung Moldovenesc

13 noiembrie 2019 a fost o zi neagră pe şoselele judeţului şi nu numai, a fost marcată de evenimente rutiere soldate cu morţi şi răniţi, evenimente feroviare în care au fost implicaţi copii, incendii, bătăi şi multe alte păţanii neplăcute.

Aşa cum am anunţat de dimineaţă, un tragic evenimant rutier soldat cu moartea a doi tineri şi rănirea altor două persoane, s-a petrecut spre miezul nopţii la Câmpulung Moldovenesc.

Redăm firul evenimentului prezentat de poliţişti:

La 13.11.2019, ora 23.15, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, la ieșirea din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat două autoturisme implicate în accident și doar un singur conducători auto, celălalt plecând de la fața locului, fără încuviințarea poliției.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 13.11.2019, în jurul orei 23.10, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în afara localității Câmpulung Moldovenesc, avându-l ca pasager pe un bărbat de 24 de ani din comuna Frumosu, un bărbat neidentificat încă, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentare, în zona de acțiune a indicatorului ,,Depășirea interzisă” și a pătruns pe contrasens, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din comuna Ostra, pe care l-a proiectat în rigola de pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 24 de ani din comuna Frumosu, pasager în autoturismul care a provocat accidentul și a unui minor de 17 ani din comuna Ostra, pasager în celălalt autoturism, precum și rănirea gravă a conducătorului auto de 20 de ani și a unui minor de 14 ani din comuna Ostra, pasager în autoturismul condus de acesta, ultimii doi fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto de 20 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea conducătorului auto implicat în accident și stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.