ActualitateCultural

Rapsozi bucovineni: Aurel Tudose, Vasile Mucea, Traian Straton, CD nou. Cu Sorin Filip și Vasile Mucea, la Povestea Vorbei, Televiziunea Intermedia

Emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, moderată de Neculai Roșca, care va fi difuzată începând cu seara zilei de sâmbătă 15 ianuarie 2022,   îi are ca invitați pe Sorin Filip, managerul Centrului Cultural Bucovina și Florin Mucea, artist instrumentist, fiul marelui rapsod Vasile Mucea.

La începutul acestui an, Centrul Cultural Bucovina a lansat CD-ul ”Rapsozi Bucovineni”, care conține cântece ale marilor interpreți de muzică populară din Bucovina Aurel Tudose, Vasile Mucea și Traian Straton. Un vicovean, un bilcan și un pârteștean care au fost cândva în fruntea preferințelor iubitorilor de muzică populară din această parte a țării, acum plecați dintre noi. O emisiune omagiu adus acestora de Sorin Filip și Florin Mucea, dar și de gazda emisiunii, celor trei corifei ai folclorului bucovinean.  

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *