Mopan Suceava
Actualitate

Răspunsul primarul Lungu pentru cei cărora nu le place mirosul de clor din oraș; ”Cum ai face, nu e bine. Noi dezinfectăm orașul și acest lucru îl vom face în continuare”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a declarat că se fac lucrări de dezinfecție în tot orașul, pe bulevarde, pe străzi, pe alei, la locurile de joacă, în parcuri, pe scările de bloc. El a arătat că, deși nu este obligatoriu, se vor face în continuare dezinfecții pe casa scării. Pe de altă parte el a spus că sunt și cetățeni nemulțumiți de faptul că mirosul de clor din dezinfectantul distribuit prin atomizor în municipiu este prea tare.

Ion Lungu a reamintit că, la solicitarea cetățenilor a  impus firmei care face dezinfecția în oraș, DIASIL să cumpere un aparat de pulverizat dezinfectant în atmosferă, de mare capacitate.

”Utilajul a fost achiziționat și   am lucrat cu el luni seară. Am văzut reacții diverse, ba că substanța este prea tare,  ba că miroase. Am fost și eu la fața locului. Normal că mirosea a clor, a hipoclorit de clor. Dar după aceea am fi fost acuzați că dăm cu apă chioară și plătim firma degeaba. Eu am putere să nu mai bag în seamă treburile astea, cu mască, fără mască, cum ai face, nu e bine. Eu zic că facem bine, dezinfectăm orașul și acest lucru îl vom face în continuare”, a transmis primarul Sucevei locuitorilor din oraș cu nările mai sensibile.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *