Mopan Suceava
Actualitate

Războiul din Ucraina și echilibrul instabil al lumii, cu prof. univ. dr. Florin Pintescu, la ”Povestea Vorbei”, Televiziunea Intermedia

La emisiunea ”Povestea Vorbei”, găzduită de postul regional de Televiziune Intermedia Suceava, care va fi difuzată începând cu seara zilei de mâine 5 august 2023, realizatorul  Neculai Roșca are alături pe prof, univ. dr. Florin Pintescu, decanul Facultății de Istorie Geografie de la Universitatea ”Ștefan cel Mare”.

Tema emisiunii: Războiul din Ucraina și echilibrul instabil al lumii, un subiect incitant și de actualitate, profesorul Florin Pintescu fiind cel care oferă câteva sugestii pentru descâlcirea măcar în parte a complicatei situații internaționale pe care o parcurgem.

Programul de difuzare al emisiunii ”Povestea Vorbei” este cel ştiut: sâmbătă ora 20.00; duminică la ora 13.00; marți, ora 12.00; marți, ora 22.00; miercuri, ora 16.10,  vineri, ora 15.00, vineri ora 03.00, dar și pe paginile de facebook ale Televiziunii Intermedia Suceava și a publicației online Suceava smartpress începând cu seara zilei de sâmbătă, când emisiunea este difuzată în premieră.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *