Războiul replicilor: Senatorul PSD Ioan Stan, replică la replica primvicepreședintelui PNL Gheorghe Flutur: . Prefer oricând să fiu un politician „anonim” care își face treaba, decât un politician celebru pentru că știe a scrie cu oi pe dealuri

Senatorul social democrat Ioan Stan a transmis o replică la replica pe care prim vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a transmis-o ieri, care a vizat un comunicat de presă a liderului social democrat sucevean oferit presei ieri dimineață. Prezentăm în cele ce urmează noul comunicat al senatorului PSD Ioan Stan:

 

Referitor la replica dlui Flutur, vreau să aduc următoarele precizări. Prefer oricând să fiu un politician „anonim” care își face treaba, decât să fiu un politician celebru pentru că știe a scrie cu oi pe dealuri. Prefer să fiu un politician „anonim” care aduce bani pentru localitățile din județ, decât să fiu un politician celebru pentru că am omorât găini. Fiți liniștit, românii nu au uitat episodul gripei aviare.  Prefer să rămân „anonim” și să promovez legi în interesul românilor, decât să fiu un politician celebru pentru o statuie din gheața ridicată în cinstea Elenei Udrea. Și nici nu am cărat zăpadă cu raba pentru dânsa ca să se dea cu sania. Prefer să rămân un politician „anonim” și să ajut primarii din județ să acceseze fonduri pentru școli, canalizare, apă, dispensare, drumuri, etc, decât să fiu un politican celebru pentru minciunile gogonate aruncate în campania electorală, cu autostrăzile care trec prin munți, cu aeroportul de la Floreni, cu cea mai mare tabără internațională de la Bucșoaia, cu încă două spitale ipotetice, etc.

Prefer să rămân un politician „anonim” decât să devin celebru că peste noapte am devenit din președinte de CJ, „doctor”. Prefer să rămân un politician „anonim” și să fac câte ceva pentru județul nostru, chestii practice, care se cer rezolvate și pentru care trebuie făcut lobby, pentru care trebuie discutat cu miniștri, prim-miniștri sau alți factori de decizie, decât să fiu celebru pentru planurile de pe hârtie, care rămân numai pe hârtie și sunt folosite de la o campanie electorală la alta. Apropo, să știți că oamenii încă așteaptă să fie puse în practică promisiunile din 2016, cu Parcul Industrial al Sucevei și investitorii din Germania, Austria, Elveția, Cehia, Polonia, Serbia, care chipurile făceau coadă la ușa dumneavoastră ca să dea bani județului. Și apropo de promisiuni neonorate, fie că acceptați sau nu, ați greșit că l-ați sprijinit pe dnul Cîțu în locul celui care v-a ajutat când aveați nevoie de ajutor, respectiv domnul Orban. Inclusiv colegul dvs liberal, dnul Orest Onofrei, v-a atras atenția că ați luat-o pe un drum greșit făcand asta. A avut dreptate!

Și să știți că prefer oricând să rămân un politician „anonim” decât să fiu un politician celebru pentru „cel mai mare ou din lume”.

Da, dle Flutur, prefer să fiu un politician „anonim” care contează, decât un politician celebru pentru absurditățile spuse sau făcute.

Senator, Ioan Stan

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *