RĂZBOIUL SACOȘELOR ÎNTR-UN MAGAZIN DIN FĂLTICENI. O FEMEIE A RECLAMAT CĂ I-A FOST FURATĂ SACOȘA ÎN CARE AVEA BUNURI DE 70 DE LEI, FIIND ÎNLOCUITĂ CU ALTA UNDE MĂRFURILE ERAU DE 200 DE LEI

O femeie din Vulturești a reclamat duminică dimineață un fapt mai puțin obișnuit. Sacoșa în care avea bunuri de 70 de lei a fost înlocuită la intrarea într-un magazin cu o alta, conținând bunuri în valoare de 200 de lei. Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 12 de către o femeie de 33 de ani, din comuna Vulturești, cu privire la faptul că în data de 09.09.2018 persoane necunoscute i-au sustras din incinta unu magazin din Fălticeni o sacoșă.
Polițiștii au constatat că în dimineața acelei zile, în jurul orelor 10.30, persoana vătămată a mers la magazinul din Fălticeni pentru a face cumpărături. La intrarea în magazin a lăsat o sacoșă în care avea bunuri în valoare de cca.70 lei.
În momentul în care a vrut să părăsească magazinul a constatat că sacoșa lipsește.
S-a procedat la vizionarea înregistrărilor surprinse de camerele de supraveghere ocazie cu care s-a constatat că după ce persoana vătămată a intrat în magazin, după ea a intrat o altă femeie însoțită de un bărbat și doi copii. Aceasta a așezat o sacoșă identică lângă cea a reclamantei iar la plecare a luat cealaltă sacoșă. În sacoșa aparținând familiei bănuite se aflau bunuri în valoare de aproximativ 200 lei, aceasta rămânând în custodia reprezentanților magazinului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *