Mopan Suceava
Actualitate

Razie a polițiștilor suceveni în baruri și discoteci. Un club a fost închis, au fost controlate peste 150 de persoane, s-au aplicat19 amenzi și s-a întocmit un dosar penal

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Suceava de la structurile de investigaţii criminale, ordine publică, poliție rutieră, biroul universitar, secţiile de poliţie rurală şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale – IPJ Suceava au organizat în noaptea de 17/18.02.2024, între orele 20.00 -2.00, o acțiune de amploare pentru creșterea gradului de siguranță publică în zona și incinta barurilor și discotecilor. La acțiune au participat și lucrători de jandarmi din cadrul IJJ Suceava și polițiști locali, precum și reprezentanți ISU Suceava.

De asemenea, au fost efectuate verificări la casele de pariuri sportive şi la sălile de jocuri de noroc.

Totodată, polițiștii rutieri au organizat filtre pe căile de acces către zona barurilor și discotecilor pentru identificarea celor care consumă alcool și se urcă la volan punând în pericol siguranța traficului rutier.

În cadrul acțiunii au fost verificate 16 obiective și au fost legitimate peste 150 de persoane.

Au fost verificați agenții de pază de la obiective și au fost controlate 52 de autivehicule.

Au fost organizate 8 filtre rutiere și s-a disupus reținerea unui permis de conducere și a 4 certificate de înmatriculare, fiind testați cu aparatele etilotest/ drugtest 37 de șoferi.

A fost constatată în flagrant o infracțiune, respectiv portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Au fost aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare de 6830 lei și s-a dispus măsura complementară de suspendare a activității unui club de pe raza municipiului Suceava.

 

În data de 17.02.2024, ora 21:20, un echipaj mixt a identificat în incinta unei săli de jocuri de pe str. B-dul George Enescu din mun. Suceava, pe un bărbat de 47 ani din Brăila, având un comportament suspect.

S-a procedat la efectuarea unui control corporal asupra sa, ocazie cu care a fost identificat un spray cu efect iritant-lacrimogen, S-a procedat la conducerea bărbatului la sediul Poliției municipiului Suceava unde a fost întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante sub aspectul comiterii infracţiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

De asemenea, în noaptea de 17/18.02.2024, în urma controlului efectuat de către echipajele mixte (poliție – pompieri – poliție locală – jandarmi) la un club din zona centrală a municipiului Suceava s-a constatat faptul că unitatea desfășoară acte de comerț fără a deține autorizație de funcționare în acord cu prevederile O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, drept pentru care s-a procedat sancționarea contravențională aplicând amendă în valoare de 2.200 lei și măsura complementară de suspendare a activității comerciale a clubului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *