Reabilitarea termică a Primăriei Suceava, chiar și cu bani europeni, ofertă greu de asumat

Primarul municipiului Suceava a declarat ieri, într-o conferință de presă, că nici a doua licitație organizată pentru reabilitarea termică a clădirii Primăriei nu a fost adjudecată, pentru că singura firmă care a depus un dosar, Low Consulting SRL Botoșani, nu a depus, în termenul prevpăzut de lege și garanția de participare la licitației.
Primarul Ion Lungu are suspiciuni în ceea ce privește corecta calculare a indicatorilor tehnico-economici de către firma de proiectare condusă de Bogdan Adomniței. De aceea, reprezentanții acestei firme vor fi convocați la o discuție care să clarifice dacă acești indicatori au fost bine calculați, fiindcă altfel nu se poate explica de ce nicio firmă de construcții nu dorește să își asume o asemenea investiție, în valoare de 2 milioane de euro, bani europeni. ”Ceva nu este în regulă”, a avansat primarul Ion Lungu.
Este a doua oară când în licitația anunțată de primăria Suceava pentru reabilitarea clădirii în care își desfășoară activitatea nu a fost desmenat un câștigător, mai mult, chiar și participantul unic la procedura din această săptămînă, firma Low Consulting din Botoșani a fost descalificată.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *