Reabilitarea treptelor de la ”Bebelușul”, în curs de finalizare, Urmează alte lucrări de acest gen în municipiul Suceava, anunță primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că  sunt în curs de finalizare lucrările de reabilitare a treptelor din fața Catedralei de ”Nașterea Domnului” din Mărășești – Zamca, în zona ”Belelușul”.

El a spus că vor fi reabilitate în perioada următoare toate treprele de acces uzate din tot orașul. Lucrările de la ”Bebelușul” au costat municipalitatea 420.000 de lei.

”După ce anul trecut am reabilitat treptele și esplanada din fața Colegiului Național Ștefan cel Mare, de la Adam și Eva, în prezent sunt în faza de finalizare pentru treptele reabilitate din Zona Catedralei de pe Mărășești, de la ”Bebelușul”.

A fost o lucrare complexă care a ieșit de bună calitate, a cărei valoare se ridică de 420.000 lei.

S-au reabilitat treptele, s-au pus pavele pe zona pietonală, pe trotuarele de acces.

Vom continua să reabilităm în perioada următoare, toate treptele de acces uzate, în toate cartierele din oraș.”, a spus primarul Ion Lungu, care a mai adăugat că se va demara în acest an modernizarea trotuarului care face legătura cu comuna Ipotești, pe strada Brădetului, care va costa conform indicatorilor 587.300 lei, trotuar care este deja modernizat pe teritoriul comunei Ipotești și este foarte circulat, beneficiarii fiind cei care preferă să vină pe jos în oraș din comuna vecină.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *