REACȚIA UNUI BRITANIC DUPĂ CE A MÂNCAT O SAVARINĂ CUMPĂRATĂ DE VECINUL SĂU ROMÂN

Un britanic a povestit o întâmplare haioasă cu vecinul său român, care a descoperit pentru prima dată savarinele într-un magazin din Marea Britanie. Încântat, românul a cumpărat toate prăjiturile și i-a oferit una și vecinului său englez.
„Vecinul meu român tocmai a venit la mine la gard și mi-a spus că vrea să îmi dea ceva. A găsit desertul lui preferat de acasă într-un magazin de aici, pentru prima dată de când s-a mutat, și era atât de încântat încât le-a cumpărat pe toate și a vrut ca eu să gust unul. Imigrația e cea mai tare”, a scris britanicul pe Twitter, unde a postat și o poză cu prăjitura.

Postarea britanicului a devenit virală și a primit aproape 16.000 de aprecieri și aproximativ 2.000 de redistribuiri. Bărbatul a fost copleșit de avalanșa de mesaje primite, dar și de faptul că presa din România i-a preluat postarea.
„Nu pot să cred câte reacții a primit postarea. O, Dumnezeule, dacă vecinul meu se uită diseară la știri și își vede prăjitura la TV? Trebuie să îi povestesc neapărat despre ce s-a întâmplat. Hai să mergem cu toții în România, sunt generoși și își împart desertul”, a scris britanicul răspunzând la comentariile utilizatorilor de pe Twitter.
„Este incredibil. Toată România îți va trimite prăjituri”, i-a scris un internaut. „O, da, vă rog!”, a răspuns bărbatul.
Sursa: Știri DIGI 24

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *