Mopan Suceava
Politica

Reacție vehementă a PNL Suceava la atacurile parlamentarilor PSD: „În loc ca parlamentarii PSD de Suceava să se ocupe de atacuri la aliații lor din Coaliție, mai bine și-ar cere scuze de la moldoveni și bucovineni pentru disprețul, jignirea și gafa de neiertat adusă de liderul lor de partid acestei parți de țară, Moldovei și Bucovinei”

PNL Suceava a transmis duminică un comunicat de presă, reacție vehementă la criticile și atacurile parlamentarilor PSD de Suceava referitoare la modalitatea de organizare a mitingului electoral de lansare a candidaților din județ, organizat de liberali vineri după amiază pe Esplanada Casei de Cultură Suceava.

Redăm, în continuare, comunicatul transmis de PNL Suceava:

„PSD își atacă din nou aliații, nu aveam de gând să ripostăm dar se vede că sunteți ofticați după mitingul de peste 7000 de oameni organizat de Partidul Național Liberal Suceava în centrul municipiului Suceava în prima zi de campanie. Aveți motive să fiți ofticați și nici măcar nu aveți curaj să va semnați cu nume și prenume și asta știm de ce. O să vă dăm pe puncte o comparație între PNL și PSD.

  1. Șefii voștri au fost la Suceava recent la lansarea candidaților, tot ei ne-au atacat, noi nu am spus nimic. La această lansare ați preferat confortul sălii de conferințe ale unui hotel de lux, noi am ieșit în fața oamenilor, cu respectul și onoarea cuvenite cetățenilor.
  2. Ați avut bâlbe de copii de grădiniță în discursurile liderilor voștri și nu am spus nimic, acestea circulă pe tot Internetul și totuși nu am spus nimic.
  3. Aveți oameni cu pensii speciale în echipa de la Suceava care mai vor mandate în continuare și nu am zis nimic.
  4. Ați umblat la furat primari liberali promițând-le verzi și uscate și v-ați făcut de râs, anunțați că veți lua 15-20 de primari și nu am zis nimic.
  5. Vă certați primarii pesediști când primesc ajutoare de la Consiliul Județean și nici ei nu mai înțeleg nimic, iar noi nu am zis nimic.

Domnilor de la PSD, politica în Coaliție nu e joc de păcănele la care vă pricepeți, este o formă de respect și responsabilitate, realitatea fiind următoarea: PNL la Suceava susține candidați în toate primăriile, are 2024 de candidați pe liste, are oameni foarte buni intrați în lupta electorală, iar pulsul populației este foarte bun pentru realizările administraților liberale. Nu ați fi putut niciodată să organizați un eveniment de amploarea celui organizat de PNL în centrul Sucevei, și dacă tot vorbim de realizări pe care voi nu le recunoașteți ar trebui să tăceți măcar pentru proiectul „Utilități și mediu” marca PSD, proiect prin care ați îndatorat primăriile, 61 de primarii din județul Suceava pentru 30 de ani, iar aceste primării plătesc datoria dublu cu dobânzi, mai rău ca pe vremea sovromurilor pe care le cunoașteți foarte bine. Apropo de tabăra de la Bucșoaia, vedeți că proiectul finalizat de noi este la Ministerul Tineretului și la Agenția de Sport, centurile ocolitoare de la Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, chiar și de la Fălticeni sunt la ministerul PSD al Transporturilor. Dacă vreți să faceți ceva, lăsați oftica, invidia și apucați-vă de muncă, pentru că și voi sunteți la guvernare cu noi.

În loc ca parlamentarii PSD de Suceava să se ocupe de atacuri la aliații lor din Coaliție, mai bine și-ar cere scuze de la moldoveni și bucovineni pentru disprețul, jignirea și gafa de neiertat adusă de liderul lor de partid acestei parți de țară, Moldovei și Bucovinei, pentru că acestă declarație arată de fapt disprețul față de Moldova, interesul PSD de a ne ține săraci și subdezvoltați crezând că ne pot păcăli la infinit. V-ați înșelat, ne vedem la VOT!”

Biroul de presă PNL

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *