Actualitate

RECENZIA DE AUR, distincție oferită Cetății de Scaun a Sucevei de Google

Cetatea de Scaun a Sucevei, viitoarea gazdă a Festivalului de Artă Medievală ”Ștefan cel Mare”, care se va desfășura în a doua jumătate a acestei luni, a primit o recompense și pentru promovarea pe care o face pe internet, prin pagina proprie,  de la Google. Este vorba despre ”Recenzia de aur 2023”, proiect anual al platformei, aflat la a treia ediție, prin care  primesc distincții instituțiile culturale cu cel mai mare număr de recenzii pe Google Maps.

”Mulțumim dragi vizitatori, pentru că ne vizitați, pentru că ne vorbiți de bine, pentru că ne recomandați și altora, pentru că ne apreciați, pentru tot ce ni se întâmplă frumos! CETATEA DE SCAUN A SUCEVEI a primit RECENZIA DE AUR 2023!

Google a anunțat astăzi câștigătorii celei de-a treia ediții a Recenziei de Aur, un proiect anual prin care premiază cele mai apreciate locații de pe Google Maps. Pentru ediția de anul acesta, Google a premiat cu Recenzia de Aur castele și cetăți din fiecare regiune a țării. Astfel, nouă monumente istorice au primit Recenzia de Aur de la Google.

Pentru analiză, Google a selectat locațiile cu un profil verificat și actualizat în Google Profilul Companiei, din categoriile castele, palate, cetăți și fortărețe.

Câștigătorul din fiecare regiune istorică a României a fost locația cea mai apreciată din aceste categorii, respectiv cea care a avut cel mai mare număr de recenzii pe Google Maps în regiunea sa și un rating de peste 4,5 stele. Selecția celor nouă câștigători premiați cu „Recenzia de Aur” a fost făcută în urma datelor disponibile pe Google Maps la momentul analizei, în luna mai 2023”, se arată într-un anunț postat pe pagina Cetatea de Scaun a Sucevei – Suceava Princely Fortress.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *