Reclamat că a dat muzica la maxim, în miez de noapte, trezind tot cartierul, un sucevean băut s-a luat la harță cu polițiștii veniți să îl domolească. A fost încătușat și băgat în arest

În noaptea de sâmbătă, 20 februarie a.c.,  pe la 01.50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112  despre faptul că din apartamentul situat la etajul 4 al unui bloc din oraș,  se aude muzică la intensitate mare.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm care a constatat că într-adevăr  muzica dată la maxim perturba liniștea vecinilor din blocul respectiv și din  cele din jur.

După ce polițiștii și jandarmii au insistat destul de mult la soneria apartamentului în care bubuiau boxele,  a răspuns în cele din urmă o persoană de sex masculin aflată vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice.  Aceasta a  fost identificată în persoana lui Marius P., de 45 ani, din municipiul Suceava, care a declarat că el este proprietar al locuinței.

În timp ce agentul de poliție consemna datele de identitate ale persoanei identificate în imobil aceasta a proferat în repetate rânduri organelor sosite la fața locului injurii și expresii jignitoare, iar după ce i s-a pus acestuia în vedere să adopte un limbaj civilizat a devenit agitat, a adoptat o atitudine agresivă, ieșind pe casa scării moment în care cel în cauză a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției mun. Suceava pentru luarea măsurilor legale.

La sediul Poliției municipiului Suceava, Marius P. a proferat din nou cuvinte jignitoare și amenințări ridicându-se de pe scaun iar în momentul în care subofițerul jandarm a încercat să îl liniștească a fost împins de către acesta.

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul a dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ultraj”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.