”Reflecții privind România Mare, zămislire, evoluție, prăbușire” cu Mihai Iacobescu și Gabriel Cărăbuș, în această seară la Povestea Vorbei – Intermedia Suceava

Emisiunea Povestea Vorbei, găzduită de postul regional de televiziune Intermedia Suceava îi are ca oaspeți în această săptămână pe profesorul universitar doctor Mihai Iacobescu, reputatul istoric sucevean și pe doctorul în istorie Gabriel Cărăbuș, directorul Bibliotecii Bucovinei ”I.G. Sbiera”.

Cei doi  propun o plină de semnificații incursiune în istoria României Mari, de la zămislire, evoluție și până la prăbușire, pornind de la proaspăt apăruta carte a istoricului Mihai Iacobescu, ”Reflecții privind România Mare”. Prima parte a acestei interesante discuții este programată în această seară, începând cu ora 20.00, ora României. Realizator este subsemnatul, Neculai Roșca, de la Suceava smartpress.  

Emisiunea va putea fi urmărită concomitent peste tot în lume, pe contul de facebook al Televiziunii Intermedia Suceava, precum și pe contul publicației online Suceava smartpress.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *