Mopan Suceava
Politica

Regal electoral, cu aplauze și ochi în lacrimi, la lansarea candidatului liberal pentru primărie, Tudor Zdrob, la Fundul Moldovei, cu susținerea și în prezența președintelui Gheorghe Flutur

Regal electoral, astăzi după-amiază, la Fundul Moldovei.

Un eveniment de suflet, așa cum s-a simțit în sală și de la „tribună”, așa cum numai în inima liberal a Bucovinei – la Fundu Moldovei se putea întâmpla.

Eveniment presărat cu discursuri, discuții, dar și cu aplauze și ochi în lacrimi, într-o sală de casă de cultură arhiplină, la lansarea candidatului liberal pentru primărie, Tudor Zdrob.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul liberal Angelica Fădor, au participat, dimpreună cu peste 300 de oameni, la lansarea candidaturii de primar a lui Tudor Zdrob. Un primar de nota 10 în administrația publică.

„O comună turistică de excepție, un centru civic european, un sediu de primărie nou cu arhitectură occidentală, o casă de cultură superbă, cu drumuri asfaltate și școli modernizate. Proiectul de gaz metan este pregătit, cadastrul gratuit este realizat, iar albiile pâraielor și râului Moldova sunt regularizate. Acesta este tabloul unei frumoase comune bucovinene administrată de cinci mandate de primarul Tudor Zdrob”, a transmis Gheorghe Flutur.

Președintele Flutur le-a prezentat celor prezenți perspectiva deschiderii punctului de frontieră Izvoarele Sucevei și a drumurilor spre Cârlibaba și Brodina, care vor aduce dezvoltare economică și turistică zonei.

„Fundul Moldovei este patria portului popular și a tradițiilor, un izvor de autenticitate, emblema costumului popular bucovinean și locul unde s-a păstrat satul autentic și gospodăria țărănească, mai bine ca oriunde în Bucovina”,  câteva dintre argumentele pe care Gheorghe Flutur le-a prezentat gospodarilor din Fundul Moldovei atunci când a cerut un nou mandat pentru Tudor Zdrob, dar și pentru el însuși, cel care i-a fost alături primarului din postura de președinte al Consiliului Județean Suceava.

„Respect, apreciere și voturi multe pe 9 iunie 2024, Tudor Zdrob!”, a transmis Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *