Regulament pentru acordare de premii elevilor cu rezultate deosebite. Care este valoarea acestora, proiect de hotărâre în CL Suceava

În ședința Consiliului Local Suceava de joi, 27 iunie, se va supune aprobării Regulamentul privind acordarea de premii elevilor/tinerilor/sportivilor care au obținut rezultate deosebite la învățătură, la faza națională a Olimpiadelor școlare, la concursurile și competițiile naționale și internaționale.

Domeniile de acordare a premiilor și recompenselor sunt: Învățământ, Sport, Artistic, Cultură, păstrarea și promovarea tradițiilor populare, Știință, tehnică și activitate de cercetare.

Astfel, pentru rezultate deosebite la învățătură, pentru clasarea pe locul I la nivelul instituției de învățământ premiul va de 500 lei, pentru locul II – 300 lei, locul III – 200 lei. Pentru faza națională a olimpiadelor școlare, concursurile și competițiile naționale și internaționale, premiul I/medalie de aur, va fi recompensat cu 3000 lei, premiul II/ medalie de argint, cu 2500 lei și premiul III/medalie de bronz – 2000 de lei.

Please follow and like us:

Un comentariu la „Regulament pentru acordare de premii elevilor cu rezultate deosebite. Care este valoarea acestora, proiect de hotărâre în CL Suceava

  • 22 iunie 2019 la 10:52
    Permalink

    Bai iar vor lua banii cei doi cu Olimpiada de astrofizica astrocucu unde nu mai participa nimeni din Europa ci doar 2 chinezi si un nepalez. Ba eu nu vreau sa mai mearga banii mei la cei doi smecheri de la Stefan. Sa le dea firme private bani dar nu din bugetul local.!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *