Reguli pentru audiențe la IPJ Suceava și la subunitățile Poliției din județ, pentru perioada stării de alertă

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a transmis un comunicat de presă în care arată că, din motive de siguranță medicală, care vizează prevenirea răspândirii și infectării cu Noul Coronavirus, în perioada următoare, până la revenirea la normalitate, modalitatea de lucru pe linie de relații cu publicul la sediul I.P.J. Suceava, cât și la sediile polițiilor municipale și orășenești, va fi următoarea:

Activitatea de primire în audiență se va desfășura numai în cazuri cu caracter deosebit, raportate la situația prezentată de către solicitantul audienței, în condițiile în care conform prevederilor art. 28 alin. 4 din OMAI nr. 33/2020, în cazul solicitărilor de primire în audiență se poate dispune aprobarea cererii, clasarea sau soluționarea de către compartimentul de specialitate.

În situația aprobării audienței, aceasta se va desfășura astfel:

Audiențele se vor desfășura într-o singură locație, stabilită în zona în care este permis accesul publicului în instituție (punctul de primire a publicului).

La o audiență vor fi acceptate maximum 2 persoane concomitent pentru dialogul cu personalul cu funcție de conducere.

Audiența se va limita la un interval de maximum 15 minute, respectându-se astfel recomandările medicale de evitare a interacțiunii prelungite cu mai multe persoane.

Persoanele care participă la audiență trebuie să poarte mască și mănuși de protecție și să respecte regulile de prevenire a infectării cu Covid19 stabilite prin normele în vigoare.

Pentru asigurarea comunicării dintre cetățeni și conducătorii structurilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, se pot utiliza și mijloace alternative cum ar fi convorbirile telefonice.  

Activitatea de consiliere a cetățenilor se va desfășura astfel:

Activitatea se va desfășura telefonic de către lucrătorii de relații cu publicul, cetățenii putând să apeleze numerele de telefon afișate pe site.

Activitatea de primire a petițiilor va fi asigurată prin intermediul trimiterilor poștale, al adresei de e-mail cabinet@sv.politiaromana.ro, sau prin completarea on-line a formularelor postate pe site.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.