Reparațiile la drumul județean care face legătura prin Roșcani – Liteni cu județul Botoșani vor fi terminate zilele următoare, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur  a cerut mobilizare maximă pentru finalizarea reparațiilor la drumul Liteni – Roșcani- Vercicani  – limita cu județul Botoșani, spre Vorona și Tudora.

 ”Astăzi am fost prezent pe șantierul unde se execută lucrările de reparații la drumul Liteni – Roșcani – Vercicani – limita județul Botoșani, un drum foarte important pentru locuitorii de aici și pentru întreaga zonă. Drumul arăta rău, așa că a trebuit să se treacă la executarea unor lucrări complexe, cu asfalt în două straturi și să folosim și folie geotextil.

Am cerut constructorului mobilizare maximă, starea vremii ne-a permis, iar astăzi lucrările sunt foarte avansate.  Vreau să le finalizăm în aceste zile. Puțini credeau că vom reuși să terminăm în acest an reparațiile la acest drum. Sunt mulțumit că am reușit să includem pe lista drumurilor reparate în acest an și acest drum, și să le aducem astfel o bucurie oamenilor de aici” a trasnsmis șeful administrației publice județene.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *