Reparațiile la drumurile județene au demarat. Prima dată se va turna asfalt pe drumul Suceava – Liteni – Dolhasca, anunță președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că au început lucrările de reparații la drumurile județene iar prioritar este drumul Suceava – Dolhasca.

”Imediat ce vremea ne-a permis am început reparațiile. Este mult de lucru. Voi fi prezent în fiecare zonă, la fiecare punct de lucru. Astăzi am verificat cum se lucrează pe unul dintre drumurile cele mai afectate, Suceava – Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca. Este un sector din traseul Suceava-Iași, pe care noi îl vom moderniza prin fonduri europene, Consiliul Județean Iași fiind titular de proiect. Dar cum procedurile au întârziat mult, noi vom repara acest drum cu prioritate, pentru că este foarte afectat. Se lucrează și pe Dărmănești – Costâna, și urmează să intrăm pe toate zonele, astfel încât să se poată circula în condiții normale, cât mai curând”, a anunțat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *