Politica

Reproșuri adresate de președintele PSD Suceava, Ioan Stan președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur, care nu a participat la dezbaterea cu candidații la președintia Consiliului Județean

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a transmis un comunicat de presă prin care i-a reproșat lui Gheorghe Flutur, președinte al organizației județene PNL Suceava și președinte al Consiliului Județean Suceava, faptul că nu a participat la dezbaterea electorală publică care a fost organizată ieri cu candidații la funcția de președinte al Consiliului Județean, la postul regional de televiziune Intermedia Suceava.

Prezentăm în cele ce urmează conținutul comunicatului de presă transmis de senatorul Ioan Stan:

Ieri, 24.09.2020, a avut loc o dezbatere electorală publică la care au participat majoritatea candidaților pentru președinția Consiliului Județean Suceava. Bineînțeles că domnul Gheorghe Flutur nu a fost prezent. Dacă ar fi fost o horă, probabil ar fi venit primul și ar fi plecat ultimul dar aici, fiind vorba despre discuții serioase, nu și-a putut asuma o asemenea responsabilitate. Ar fi văzut lumea lipsa sa de competență și de profesionalism. Așa a văzut doar cât este de fricos.

De ce v-ați temut domnule Flutur de această confruntare? V-ați temut de faptul că sucevenii vă vor întreba de ce a intrat Suceava în carantină sub administrația dumneavoastră? De ce Spitalul Județean, a fost transformat în spital Covid și n-a avut de nici unele ca să lupte cu aceasta epidemie? De ce nu vă asumați responsabilitatea pentru decesul a peste 200 de oameni din perioada respectivă? Cum se face că după 4 ani de mandat nu aveți nicio realizare notabilă ca președinte de CJ, ci inaugurați numai proiecte făcute cu banii guvernării PSD și gândite de alții? De ce ați tergiversat asfaltări pentru care aveați bani încă din 2017, tocmai până la campania electorală din acest an? De ce în mandatul dvs. nu s-au accesat fonduri europene? De ce când ați fost ministru al Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale ați oprit traversarea conductei de gaz de la Pojorâta spre Vatra Dornei? Sau v-ați temut că vă vor întreba cum se scrie cu oi pe dealuri și n-ați vrut să dezvăluiți secretul?

Poate dumneavoastră ați evitat aceste întrebări, dar sucevenii sigur vă vor oferi un răspuns prin votul lor din 27 septembrie.

Iar absența dumneavoastră nu a demonstrat doar că vă temeți de judecata oamenilor, ci a fost și o dovadă de aroganță față de contracandidații dumneavoastră, aroganță prezentă tot timpul în relația cu opinia publică și cu oamenii Sucevei.

Senator, Ioan Stan

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *