Respins de iubită, un tânăr sucevean s-a spânzurat în fața ușii acesteia. Dorind să-l salveze, tatăl fetei a tăiat cordonul iar prăbușit rostogolindu-se pe scări, căzând în cap

Un eveniment dramatic s-a petrecut sâmbătă seară, pe o casă a scării într-un bloc din municipiul Suceava. Un tânăr a încercat să se împace cu fosta lui prietenă, interceptând-o pe casa scării blocului în care femeia locuiește. Ea l-a refuzat, tânărul s-a spânzurat de balustradă, tatăl fetei a ieșit să vadă despre ce este vorba, l-a găsit pe acesta atârnând, a tăiat cordonul cu care el se spânzurare iar trupul celui decis să își pună capăt vieții s-a prăbușit pe casa scării, până la parter, ca un sac, picând în cap. Printr-o minune, acesta a supraviețuit.

Iată cum descrie Poliția evenimentul:

 Cu puține minute înainte de ora 23.00, în seara zilei de 8 februarie, Andreea P. , din municipiul Suceava, a sesizat prin 112 faptul că fostul său prieten, Andrei P., de 29 ani, tot din municipiul Suceava, s-a spânzurat pe casa scării unde ea locuiește.

În urma cercetărilor a fost identificată apelanta, care a declarat că în jurul orei 21.30, când s-a întors de la serviciu, pe casa scării s-a întâlnit cu fostul prieten Andrei P. de care s-a despărțit în noiembrie 2019, iar de atunci acesta o caută și-i spune că se sinucide dacă nu se împacă.

L-a întrebat pe acesta ce caută pe casa scării, tânărul spunându-i că nu are unde să locuiască și că dorește să se împace cu ea. Apelanta a refuzat să vorbească cu el și a intrat în locuință. În jurul orei 22.50 a ieșit din apartament și l-a găsit pe fostul prieten spânzurat de balustradă cu un cordon confecționat din material textil.

Tânăra l-a strigat pe tatăl ei, Eugen P., care a tăiat cordonul cu care era legat spânzuratul în jurul gâtului, acesta căzând în picioare pe scări iar mai apoi s-a rostogolit până la baza treptelor, lovind-se la cap.

L-a fața locului s-a deplasat un echipaj de pe Ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale lui Andrei P., acesta  prezentând semne vitale, ulterior fiind transportat la U.P.U pentru investigații suplimentare, fiindu-i stabilit diagnosticul de „traumatism cranio-facial, traumatism coloană cervicală, tentativă de suicid prin spânzurare, rămânând sub observație. Tatăl tânărului se afla, când polițiștii au luat legătura cu el, în București, și a spus că fiul său nu ține legătura de ani de zile cu el, iar mama băiatului este decedată.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *