Restaurant din Vatra Dornei, localitate în scenariu roșu, închis de polițiști pentru că servea în interior băuturi și mâncare. Patronul a fost amendat cu 2000 de lei

La 25.03.2021, ora 11.45, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Vatra Dornei, în cadrul planului de acțiune pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-COV2 au procedat la verificarea unui restaurant din municipiul Vatra Dornei, ocazie cu au constatat faptul că în interiorul localului se aflau mai multe persoane care consumau produse alimentare și băuturi alcoolice/nealcoolice, nerespectând astfel art. 3, lit. b din Hotărârea nr. 89/23.03.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava.  

Începând cu 23.03.2021, ora 00:00, prin Hotărârea nr. 89/23.03.2021 s-a dispus pentru municipiul Vatra Dornei, pentru o perioadă de 14 zile, interzicerea activității cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, localitatea fiind în scenariul roșu.

În cauză administratorul societății comerciale, respectiv un bărbat de 53 ani a fost sancţionat contravenţional conform art. 66, alin. 1,  lit. c din Legea nr. 55/2020, cu suma de 2000 lei, pentru nerespectarea măsurilor referitoare la suspendarea temporară a activității economice în interiorul localului, urmând a fi informat D.S.P. Suceava.

Totodată, a fost aplicat și un număr de 4 sancțiuni contravenționale persoanelor identificate în local pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *