Restricții în funcționarea Primăriei Rădăuți dispuse de primarul Bogdan Loghin, după creșterea incidenței covid în oraș

Pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Rădăuți a fost postat un comunicat în care sunt anunțate o serie de măsuri restrictive de funcționare și acces în Primăria Rădăuți, în condițiile în care numărul de îmbolnăviri și implicit incidența cazurilor de covid în oraș a crescut foarte mult în ultimele zile.

Prezentăm în cele ce urmează comunicatul transmis de Primăria Rădăuți:

 

Din cauza creșterii alarmante a incidenței cazurilor de COVID19 în municipiul Rădăuți, domnul primar Bogdan Loghin a dispus unele măsuri, în vederea limitării apariției unor eventuale cazuri de îmbolnăvire printre angajații Primăriei Rădăuți.

Aceste măsuri sunt următoarele :

  1. Angajații Primăriei Rădăuți care au intrat în contact direct cu persoane infectate cu virusul SARS-COV2 au obligativitatea de a intra imediat în autoizolare și de a anunța medicul de familie.
  2. Se sistează audiențele și activitatea cu publicul în perioada 17.01.2022 – 30.01.2022, orice solicitare urmând a se face prin intermediul adresei de e-mail : radauti@prefecturasuceava.ro
  3. Pentru obținerea de informații se pot folosi numerele se telefon și adresele electronice ale instituției, publicate pe site-ul : www.primariaradauti.ro
  4. În cazuri excepționale, persoanele interesate se pot adresa celor două ghișee din cadrul Primăriei : Registratură și Serviciul Taxe și Impozite, accesul pentru ultimul ghișeu făcându-se prin curtea interioară a Instituției.
  5. În perioada menționată la punctul 2 programul angajaților Instituției se va desfășura în două schimburi, astfel :

– schimbul I – 06:00 – 14:00

– schimbul II – 14:00 – 22:00.

Menționăm că programul de funcționare al Serviciului Taxe și Impozite nu suferă modificări, acesta fiind deschis de luni până vineri, în intervalul orar : 08:00 – 16:00.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.