”Revelion în aer liber” – 2019 la Suceava, oferit de Primărie în parcarea ”Iulius Mall”

În ultima zi a lui 2018 Primăria municipiului Suceava organizează și anul acesta, ”Revelionul în aer liber”. Locația va fi aceeași: parcarea complexului comercial ”Iulius Mall”.

Începând cu ora 20.oo a zilei de luni, 31 decembrie a.c., vor urca pe scenă artiști importanți din România și din Suceava precum Ada Band, Paula Seling, Shift, Andra Matei, Ana Ilca Mureșan, Doina și Ciprian Petroaie, Alexandru Recolciuc, Lucica Păltineanu, Clara Hurjui, Nicolae Vieru dar și alți artiști talentați din județul nostru.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat anterior, într-o conferință de presă, că acest eveniment ”este un gest de respect al meu pentru suceveni de a face aceste urări de Revelion în fiecare an”.
Au fost voci în spațiul public, mai ales în cel virtual, care și-au exprimat puncte de vedere alternative în ceea ce privește locația aleasă pentru desfășurarea evenimentului iar Ion Lungu a acceptat că sugestia pentru ca revelionul în aer liber să aibă loc în centrul orașului este, în bună parte, justificată doar că ”noaptea dintre ani are un statut mai special, oamenii vin cu șampania de acasă, cu alte băuturi”, ca atare se pot produce distrugeri în piața din centrul municipiului, unde sunt instalate, pe lângă cele permanente, spații comerciale provizorii într-un spațiu restrâns iar în plus, locatarii din blocurile de locuințe din zonă nu au fost în alți ani în totalitate bucuroși de faptul că revelionul în aer liber al tuturor sucevenilor se desfășura sub ferestrele lor.

Pentru „Revelionul în aer liber” 2018-2019, s-a alocat un buget total de 220.000 de lei. 170.000 de lei provin din bugetul local al Sucevei, iar 50.000 de lei reprezintă contribuția partenerului de asociere a municipalității, firma Attrius Developments SRL Iaşi, cea care administrează centrul comercial Iulius Mall Suceava. Aceasta vine cu parcarea proprie și utilitățile necesare.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *