Revelionul în aer liber din parcarea Iulius Mall, sărbătorit din plin de mii de suceveni. Primarul Ion Lungu a închinat și anul acesta paharul cu șampanie în cinstea participanților

Peste 10 mii de suceveni au răspuns prezent aseară la invitația primarului municipiului Suceava, Ion Lungu de a sărbători împreună trecerea în noul an, participând la Revelionul în aer liber organizat din nou în parcarea Iulius Mall.
Concertele artiștilor invitați au pornit începând cu ora 21.00. Au cântat: Shift, Doina şi Ciprian Pietroaie, Gabriela Teişanu, Clara Hurjui, Adda & Band, Lucica Păltineanu, Marius Zgâianu, Alina Iosif, Paula Seling, Nicolae Vieru, Alexandru Recolciuc şi Andra Matei.

Cu câteva minute înainte de marcarea trecerii dintre ani, primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, venit la sărbătoare împreună cu soția și nepoțelul, a urcat pe scenă de unde a transmis sucevenilor urări de sănătate, prosperitate și bună înțelegere în noul an 2019. Apoi, împreună cu cei prezenți și având-o alături pe cunoscuta artistă populară Andra Matei, a rostit numărătoarea inversă a ultimelor secunde din anul pe cale să se sfârșească. Când a sunat gongul de trecere în noul an, de pe scenă s-a auzit zgomotul deschiderii șampaniei, la fel ca în mulțimea de participanți la eveniment. Ion Lungu a ciocnit paharul de șampanie cu Andra Matei și l-a închinat publicului.

A urmat un frumos foc de artificii care, preț de mai multe minute au întors gâturile și smarturile sucevenilor participanți, către cer iar melodia celebră a formației ABBA – ”Happy New Year”, a dat o notă în plus de emoție acestei noi ediții a Revelionului în aer liber organizat de Primăria Suceava.

Spectacolul  a continuat cu Gheorghiţă Rotaru, Nicoleta Hafiuc, Viorica Galan, Ansamblul Sălceanca şi Radu Ilie. Spectacolul s-a terminat după ora 1.00 din prima zi a noului an, fără incidente deosebite.
Desigur, firmele de salubrizare au avut iarăși de lucru, la primele ore ale dimineții, trebuind să debaraseze rapid parcarea centrului comercial de deșeurile rămase după petrecere, de la sticle de șampanie la doze ori pet-uri de bere, sucuri ori alte ambalaje, dar pentru că a fost Revelionul, nimeni nu s-a supărat. Mai ales că nu au fost probleme deosebite pe componenta de ordine publică.

foto: Svnews.ro

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *