Revelionul început în chiloți în mijlocul drumului al unui bărbat din Bosanci, terminat la spital

 La 31.12.2020, orele 21:30, lucrătorii SPR 2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat din comuna Bosanci, cu privire la faptul că un vecin al său este în drum în chiloți.

Autorul sesizării a arătat că în timp ce a ieșit în drumul comunal din fața locuinței sale din satul Bosanci, strada Vasile Alecsandri, l-a observat în drum pe vecinul sau N.N. de 51 ani, localnic, în lenjerie intimă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta din urmă locuiește singur iar în seara zilei de 31.12.2020, după ce a consumat băuturi alcoolice a căzut în incinta locuinței. Întrucât se afla în stare avansată de ebrietate nu a putut preciza modul în care s-a accidentat, iar din aspectele constatate în locuință a rezultat faptul că incidentul s-a produs în interior. El  a declarat că nu a fost victima unei agresiuni dar nici nu-și amintește de ce a decis să iasă dezbrăcat în mijlocul drumului.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul S.A.J. Suceava care l-a transportat pe N.N. la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava fiind diagnosticat preliminar cu „TCC plagă contuză temporo-parietală dreapta și etilism acut”.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea unei fapte de natură penală.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *