Revelionul unei familii dintr-un bloc din Suceava, terminat la Poliție cu ordin de protecție împotriva soțului beat și agresiv

În noaptea de Revelion, la doar câteva minute după ce s-a sărbătorit trecerea dintre ani, pe la ora 00.16, un echipaj  de poliție a fost sesizat prin 112 de o persoană anonimă, cu privire la faptul că un vecin face scandal la blocul E46 de pe strada Zorilor din municipiul Suceava.  

La fața locului a fost identificată o femeie de 36 ani, domiciliată în comuna Moara, care a declarat că a fost agresată de soțul ei M.A. la locuința unde stau fără forme legale de aproximativ 1 an de zile iar aceasta a părăsit domiciliul deoarece îi era frică sa mai stea în locuință. Aceasta a precizat că în locuință mai sunt cei doi copii minori ai lor, unul de 6 ani, celălalt de 8 luni.

În apartamentul indicat a fost identificat M.A. , de 37 ani, domiciliat în comuna Moara, împreună cu cei doi copii minori, care se afla vizibil sub influența băuturilor alcoolice și a declarat că a avut niște neînțelegeri cu soția sa, iar aceasta a părăsit domiciliul.

Femeia s-a deplasat la Poliția Municipiului Suceava unde a dorit să depună plângere penală împotriva soțului ei deoarece a susținut că a fost lovită în zona feței cu pumnii și a fost amenințată în repetate rânduri. Aici, ulterior, s-a deplasat și soțul ei.

Polițiștii au întocmit Formularul de evaluare a riscului de unde a reieșit că există risc iminent pentru emiterea ordinului de protecție provizoriu. Femeia a dorit emiterea unui ordin de protecție provizoriu, care a fost emis împotriva lui M.A. pe o durată de 5 zile, care a refuzat să dea orice fel de declarație.

Femeia a depus plângere penală împotriva soțului ei pentru infracțiunile de ,,violență în familie” și ,,amenințare”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *