Ritm accelerat al lucrărilor pe DN18 și pe ruta ocolitoare a Sucevei, informare a Prefecturii Suceava

Instituția Prefectului – Județul Suceava a informat, referitor la  lucrările de modernizare pe DN 18,  că se circulă pe asfalt, pe ambele tronsoane cuprinse între Șesuri si Iacobeni, respectiv Lot 3 și Lot 4,   restricții de circulație fiind doar la nivelul celor 3 poduri la care se lucrează. 

Potrivit unui comunicat de presă al Instituției Prefectului, managerul de proiect de la   firma  care execută lucrările de modernizare pe  DN 18, inginerul Vasile Strîmbeanu, a precizat că la Lotul 4 s-a definitivat așternerea stratului de legătură –  binder, iar în prezent s-a început turnarea celui de-al doilea strat de mixtură asfaltică, respectiv stratul de uzură.

Deși  condițiile meteorologice din această primăvară nu au fost dintre cele mai prielnice pentru execuția lucrărilor, ritmul de execuție va rămâne accelerat, în  scopul respectării termenului contractual de finalizare -31 august 2019.

În ce privește tronsonul Șesuri – Cârlibaba, Lotul 3, acolo au fost realizate 95% din lucrări, urmând a fi executate marcajele și semnalele rutiere.

De asemenea, pe acest tronson, antreprenorul SC Autotehnorom   va urmări finalizarea acestor lucrări, cu respectarea termenului contractual, respectiv 30 iulie 2019.

Instituția Prefectului Suceava mai informează că pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei se lucrează în ritm accelerat, utilaje din eșalonul de reciclare folosite la lucrările pe DN18 fiind relocate acolo. 

Totodată,  au fost aduse   pe șantierul variantei ocolitoare a Sucevei al doilea utilaj de forat și a fost instalată a doua  stație de betoane care va intra în producție de săptămâna viitoare, după finalizarea testelor inițiale.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *