Mopan Suceava
Educatie

Roberta-Manuela Ciurciun, Ecaterina Candîba, premiate la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești SCIRE-ESSE, organizată de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

În data de 23 mai a.c., studenții de la Departamentul de Științe Umane și Social-Politice din cadrul Facultății de Istorie și Geografie, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, au participat online la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești SCIRE-ESSE, organizată de Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

La finalul procesului de jurizare, au fost premiate două dintre prezentările susținute, după cum urmează:

Premiul II – studenta Roberta-Manuela Ciurciun, specializarea Asistență socială, anul III (cadru didactic coordonator: conf. univ. dr. Geta Mitrea)

Premiul II – studenta Ecaterina Candîba, specializarea Resurse umane, anul III (cadru didactic coordonator: lector univ. dr. Sergiu Raiu)

De asemenea, în data de 31 mai a.c., mai mulți studenți de la Facultatea de Istorie și Geografie au participat online și la conferințele studențești organizate de Universitatea din Oradea și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, cu teme specifice pentru fiecare domeniu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *