Mopan Suceava
Evenimente

Rocadă la conducerea CAS Suceava. Economistul Cristi Bleorțu preia funcția de președinte – director general de la doctorul Claudiu Cobuz

Printr-un comunicat de presă al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava s-a anunțat că ”începând cu data de 23.01.2020, în conformitate cu Ordinul Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 297/22.01.2020, inregistrat la CAS Suceava cu nr. 1520/23.01.2020, domnul Ec. Victor Cristi Bleortu, a fost mandatat sa exercite cu delegare mandatul de Preşedinte Director General al CAS Suceava, manager al sistemului la nivel local.  De asemenea, prin Ordinul Preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate nr. 298/22.01.2020, înregistrat la CAS Suceava cu nr. 1521/23.01.2020, a încetat contractul de management încheiat între CNAS și domnul Claudiu Cobuz, pentru exercitarea mandatului de Președinte Director General al CAS Suceava”.

Reîntoarcerea lui Cristi Bleorțu, persoană apropiată PNL pe funcția pe care a ocupat-o, tot cu delegație, până când doctorul Claudiu Cobuz, apropiat PSD a fost numit în perioada guvernării social democrate era așteptată, fiind doar o chestiune de timp până când rocada să se producă, după schimbarea guvernului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *